Onze werkwijze

Waar licht, kleur en materiaal samen komen

Niet meer nadenken over de maten en stijl van jouw raamdecoratie, met Norell ben je voorzien van advies en kwaliteit. Wij leveren van A tot Z services zodat je volledig wordt ontzorgt.

Onze werkwijze

Advies op maat

Wij streven ernaar om raamdecoratie te leveren die de sfeer en leefomgeving in jouw huis of kantoor verbeteren. Wij komen bij je langs om de omgeving te bekijken en te beleven. Vervolgens wordt een advies opgesteld over de productmogelijkheden, materialen, styling en kleurcombinaties die het beste aansluiten bij jouw wensen. Ook kun je vrijblijvend een offerte opvragen. Met advies op maat creëren we samen de omgeving waarin je het liefst woont of werkt!

Inmeten

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor raamdecoratie op maat. Wanneer je een product gekozen heeft, bieden wij je de mogelijkheid om een montagespecialist langs te laten komen om al het maatwerk in te meten. Met onze echte vakmanschap en oog voor detail wordt deze klus op een zorgvuldige manier uitgevoerd.

Montage

Wanneer uw producten gereed zijn, worden de werkzaamheden ingepland. De montage specialist zal zorgen voor een uitstekende oplevering, waarin al uw wensen verwerkt zijn. Mocht u tijdens de montage nog andere producten willen opnemen of andere wensen aan bod komen, kunt u dit aangeven bij de specialist. Wij kunnen begeleiden voor advies op maat en indien gewenst een offerte opstellen.

Sfeervol leven met Norèll Raamdecoratie

Kwaliteit

Wij garanderen  kwaliteit, op al onze raamdecoratie.

Stijlvol

Raamdecoratie volgens de laatste woontrends, volledig passend bij jouw stijl

Service van A tot Z

Wij verzorgen wij het gehele proces, van advies tot montage

Bekijk ons assortiment

Jaloezieën
Lamellen
Ophangsystemen