Over ons

Raamdecoratie dat past

Wonen in een omgeving waarin jij je prettig voelt: dat is ons doel. Een omgeving waarin kleuren, licht en materiaal in balans zijn en elkaar afstemmen. Bij Norèll maken wij jouw leefomgeving af met de juiste raamdecoratie. Met onze vakkundigheid en aandacht voor detail, creëren wij maatwerk. Vanaf advies ter plaatse tot en met de montage ervaar je onze vakkundigheid. Wij vertalen jouw wensen en behoefte naar stijl- en sfeervolle raamdecoratie dat bij je past. Van jaloezieën, horren en roedes, wij garanderen altijd kwaliteit..

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Onze services

Wij ontzorgen je van A tot Z op gebied van raamdecoratie. We adviseren je in de beste keuze voor de ruimte en passende bij jouw stijl.

Persoonlijk advies
Inmeten
Monteren
Particulier & zakelijk

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn er voor jou, particulier & zakelijk.
Particulier

Raamdecoratie maakt je woning af, of je een nieuwe woning aan het bouwen bent of een bestaande aan het verbouwen. De decoratie voor je ramen hebben een prominente plek in de ruimte, waardoor het belangrijk is om hier een goede keuze in te maken. Maar ook dat je zorgt dat je kiest voor raamdecoratie dat past.

Zakelijk

Ben je bezig met de inrichting van je kantoor, winkel of praktijk? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor raamdecoratie. We komen bij je langs voor advies, meten in en zorgen voor de montage.